Grindar Ljungby - skjutgrindar - infartsgrindar
Vi Har Ett Brett Utbud

Grindar Ljungby, Älmhult, Markaryd och Värnamo med omnejd. Vi har ett brett utbud av Skjutgrindar, Vikgrindar och Slaggrindar. Vi hjälper er från tanke till färdigt montage.
Vi hjälper er även efter färdigt montage med fortlöpande service, reparation och underhåll.
Vi erbjuder serviceavtal, allt för ett så smidigt ägande som möjligt för er som kund. Ta kontakt med oss redan nu så hjälper vi er med hög service och kvalité.

Serviceavtal

Vi erbjuder heltäckande serviceavtal för alla era motordrivna portar och grindar. Allt för att förbygga och förhindra onödiga akuta reparationer. Med ett serviceavtal från oss säkerställer vi funktion och säkerhet samt att vi ser till att slitdetaljer byts ut i tid. Vi följer Boverkets regler vad gäller service på motordrivna portar (BFS2003:10). Vi för Loggbok för varje objekt samt att ni får ett protokoll efter varje servicetillfälle där ni får veta porten eller grindens kondition samt eventuella åtgärder som behövs utföras.

Hur går det till?

Kundbesök

Vi kommer ut på ett kundbesök och se över era befintliga grindar. Efter diskussion av era behov tar vi fram rätt grind för ert företag. Vi jobbar med de största och mest väletablerade leverantörerna i Sverige. Det gör att med vår kunskap och deras höga kvalité kan vi garantera ett väl genomfört projekt. Vi hjälper er även med kontakt med övriga entreprenader så som markläggning och elektriker. Vi ser till så att allt blir helt enligt önskemål vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för er som kund att anlita oss.

Val av grind

Skjutgrindar – Skjuter åt sidan (höger eller vänster) och kräver mycket utrymmer för t.ex. grindbladet. Det används på till exempel på industrier, mindre fastigheter och större byggarbetsplatser.

Vikgrind – Viker sig dubbelt på mitten (grinden är fyrdelad) och kräver mer djup men kräver inget utrymme åt sidan. Denna används vid begränsat sidoutrymme och har en högre hastighet jämfört med t.ex. en skjutgrind.

Slaggrind – Du har ett eller två fasta grindblad som kräver både sidoutrymme och djup.

Offert

Ni erhåller ett förslag av oss efter genomfört besök. Där vi specificerar uppdraget utifrån produkt och arbetsinsats. Allt för att ni ska känna er trygga i att det är en komplett lösning vi levererar.

Start

Vi planerar tillsammans in projektets start och genomförande. Vi är anpassningsbara till projekttid och kundens önskemål. Vår målsättning är att vi ska levererar och installerar enligt överenskommen tidsram.

KONTAKT

SERVICE

OM OSS

BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK!