Coronainfo

Coronainfo

Vi tar smittskyddinstitutets regler och rekommendationer på stort allvar och alla som arbetar för oss är helt symtomfria.

Vårt arbetssätt vid byte av garageport med hänsyn till Corona Covid-19.

Hembesök. Under ett hembesök inför ett byte/montage av er nya garageport brukar vi ta mått, ge tips och rekommendationer om bästa porten för ert garage.

Vi tar vårt ansvar och gör allt för att säkertställa både er och vår hälsa, därav erbjuder vi två alternativ vid hembesök:

  1. Vi ses på er uppfart (på rekommenderat avstånd). Vi mäter och diskuterar möjligheter för ert garage.
  2. Du lämnar garaget öppet och vi utför mätning på egen hand. Vi kontaktar er över telefon och diskuterar porttyp och design.

Montage

Montaget utförs helt utan inblandning av kunden. Ni lämnar garaget öppet och förberett på morgonen enligt instruktioner av oss. När montaget är slutfört städar vi och torkar av port och alla tillbehör för att minimera risken för smittspridning. Därefter stänger vi garaget (och tar med er gamla garageport) och kontaktar er via telefon för att informera hur er nya port fungerar. Vi kan självklart även göra detta på rekommenderat avstånd på er uppfart om så önskas.

Ert ansvar som kund

Så länge ni som kund är symptom fri är det ni som väljer kontaktväg. Om ni som kund upplever symptom bokar vi gärna om ert hembesök/montage tills de att smittorisken är över.

Besök hos oss i Visningshallen.

Vill ni komma till oss för att titta på garageport ber vi er att först ringa och boka en tid så vi kan säkerställa att enbart en kund i taget kommer att finnas hos oss. Detta är också ett sätt för oss att säkerställa er och vår hälsa.

Ni når oss som vanligt på:

Telefon 070-20 20 558

Eller mail: info@portindustriservice.se

Med Vänliga Hälsningar

Niclas Vinberg & Magnus Johansson

Port & Industriservice Ljungby AB

VÄLKOMMEN TILL Port & Industriservice

Service | Försäljning | Montage

GARAGEPORTAR

INDUSTRIPORTAR

OM OSS

BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK!